Om oss

Reklam Grossen arbetar som grossist till profilreklambranschen i Sverige. Vi levererar Certifierade Reflexer, Isskrapor, Nyckelringslampor, Cablefriend kabelsnurra, ScreenMate putsduk, DropStop och en rad andra giveaways till återförsäljare av presentreklam.

Vi har hög kapacitet och lång erfarenhet och erbjuder produkter av hög kvalitet med säkra leveranser.

Vår katalog går under varumärket givemore® och här hittar ni giveaways av hög kvalitet som era kunder kan stå för, som lyfter deras varumärke istället för tvärt om.
Vi har t ex bara godkända och certifierade reflexer, läppcerat fri från paraffin och mineraloljor som återfuktar läpparna istället för att torka ut dem. Vi säljer bara godkända sterila plåster, lagliga led-lampor med betald miljöavgift och putsdukar av äkta mikrofiber och inte polyesterdukar som inte går att putsa med. Ja listan kan göras lång!

Alla produkter vi säljer klimatkompenseras till 100% genom trädplantering. Läs mer om detta arbete här: www.givemore.se/klimat

Vårt koncept Great Brands Think Small® anspelar på det vanliga reklamuttrycket "think big" (tänk stort). Vi på Reklam Grossen vet vikten av att sticka ut och säger därför tvärtom: "think small".
Starka företag och organisationer tänker på detaljerna och bygger sina varumärken från minsta beståndsdel: små giveaways av hög kvalitet som förstärker och höjer varumärket.